Ferme

SYNEVOVET, infiintat in anul 2011 se alatura laboratoarelor SYNEVO ROMANIA ca ramura veterinara a grupului international de laboratoare umane SYNEVO. Dupa debutul pe partea de teste pentru animale de companie am extins oferta pe partea de animale de ferma, ea fiind in continua dezvoltare.

Preocuparea noastra permanenta este de a oferi clientilor nostri servicii de inalta calitate si logistica accesibila pentru obtinerea unor rezultate rapide si exacte. Probele biologice sunt lucrate cu ajutorul analizoarelor veterinare de ultima generatie supuse controalelor interne zilnice si controalelor internationale periodice, iar kiturile folosite sunt veterinare cu specificitate pentru fiecare specie in parte, metode de lucru validate.

Reteaua de laboratoare si centre de recoltare SYNEVO din toata tara, ofera suportul receptionarii, depozitarii si transportului de probe veterinare de la punctul recoltarii (ferma clientului nostru) pana la SYNEVOVET, laboratorul fiind localizat in Com. Chiajna, jud. Ilfov.

Cele mai importante puncte unde fermierii si medicii veterinari din tara pot lua legatura cu personalul SYNEVO, in vederea transportului probelor la SYNEVOVET-BUCURESTI sunt urmatoarele: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Cluj, Timisoara, Arad, Bacau, Iasi, Gura Humorului, Radauti, Suceava, Campulung Moldovenesc, Satu Mare, Medgidia, Constanta, Craiova, Ramnicu Valcea, Pitesti.

In cadrul acestor centre de primire probe pentru SYNEVOVET, personalul din receptii este instruit in vederea preluarii probelor veterinare si transmiterea lor spre Bucuresti.

In viitor pentru a oferi medicilor veterinari si fermierilor acces la informatie noua, sau posibilitatea dezbaterilor pe teme de laborator vom organiza conferinte si simpozioane la sediul nostru.

Pentru  mai multe informatii, teste noi si intrebari privind logistica pe care o punem la dispozitie nu ezitati sa ne contactati prin formularul de contact  sau telefonic.

De ce sa lucrati cu laboratorul Synevovet ?

  • Analize veterinare la cele mai bune preturi din Romania.
  • Cea mai mare gama de analize veterinare din Europa de Est.
  • Logistica facila - transportul probelor se face cu autospecialele Synevovet din centrul de recoltare cel mai apropiat pana la sediul Laboratorului Central unde vor fi analizate sau cu firmele de curierat rapid.
  • Furnizeaza in mod gratuit recipientele necesare recoltarii, cererile de analize precum si ghidul de recoltare.
  • Buletinul de rezultate il primiti in format electronic direct pe adresa de e-mail specificata de dvs. 
  • Factura pentru contravaloarea serviciilor prestate de catre Synevovet se elibereaza la sfarsitul lunii, urmand sa fie achitata de catre dvs. prin ordin de plata.
  • Aveti acces direct la medicii veterinari specialisti din cadrul laboratorului Synevovet pentru orice informatii si discutii medicale; medicii laboratorului, la randul lor, au acces direct la specialisti europeni diplomati ai colegiilor europene de specialitate, cu care colaboreaza direct pentru toate cazurile dificile in care este nevoie de o expertiza suplimentara.
  • Participati gratuit la seminariile, workshop-urile si simpozioanele organizate de Synevovet in colaborare cu specialisti romani si europeni, evenimente care fac parte din programul de educatie medicala continua, creditate cu puncte.
  • Colaboratorii cu contract vor putea beneficia de ofertele promotionale lansate de laboratorul Synevovet.
  • Pentru mai multe informatii accesati formularul de contact.